Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Керівництво Держгірпромнагляду розгляне програму розвитку ДП «Львіввугілля»

Сьогодні, 2 лютого, на ДП «Львіввугілля» (у місті Сокалі) відбувається розгляд програми розвитку гірничих робіт на 2011 рік на вугільних підприємствах ДП «Львіввугілля». Нарада проходить за участі першого заступника Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Віктора Шайтана. Про це повідомила прес-служба Теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області.

Також присутні в. о. начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області Юрія Царика та т. в. о. першого заступника начальника теруправління - начальника гірничого округу теруправління Богдана Радивона.

На розгляд винесені питання, які не були погоджені теруправлінням Держгірпромнагляду у Львівській області при розгляді програми розвитку гірничих робіт на 2011 рік, очікуваних втрат запасів вугілля у 2010 році і планових втрат запасів у надрах на 2011 рік на вугільних підприємствах ДП «Львіввугілля» 21-22 грудня минулого року і були направлені на розгляд Комітету Держгірпромнагляду. Усі ці заходи повинні максимально покращити стан промислової безпеки на вугільних шахтах Львівщини.

Це, зокрема, стосується забезпечення центральних електропідстанцій та інших камер, в яких установлюється енергоустаткування з масляним заповненням, автоматичними установками порошкового пожежогасіння. Окрім того, забезпечення працівників саморятівниками, індивідуальними сигналізаторами метану, суміщеними з шахтними головними світильниками, придбання засобів пожежогасіння, встановлення шахтами «Великомостівська» та «Зарічна» загальношахтною системою аварійного оповіщення.



 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ