Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Керівниця "Русского дому" зі Львова засвітилась в ефірі путінської пропагандистки

1/2
В прямому ефірі пропагандистської програми "60 минут", яка виходить на російському федеральному каналі, керівниця Асоціації культури та освіти "Русский дом" у Львові Тетяна Швецова розповіла про те, як "рускім" важко жити у Львові.

Своїм виступом вона, фактично, підтвердила тезу пропагандистів, яку вони обговорювали впродовж ефіру. Мовляв, «українська влада опирається на нацистів».

В студії головних пропагандистів Росії і найпалкіших прихильників Путіна Ольги Скабєєвої та Євгена Попова, як завжди, обговорювали Україну і її владу.

Пропагандисти поцікавилися у Тетяни Швецової «чи нацисти є владою в Україні»?

Вона уникала слова «нацисти». але розповіла, що вони у Львові «не давали людям жити ні при Ющенку, ні при Януковичу».

У Львові закрили «антиукраїнське кубло»

Жінка заявила, що вигаданих пропагандою нацистів використовує влада у своїх інтересах і додала, що «рускоязичним» дуже важко жити у Львові.

«Нам зараз важко жити. Обласна рада прийняла закон, щоб ніякого російського продукту не звучало у Львові. Потім нам почали казати, що це стосується артистів із Москви, але у приміщеннях нам відмовляють», - пожалілася вона пропагандистам.

Розповіла також, що «Рускій дом» (очевидно йдеться про приміщення на вул Короленка, 1) «віджав» Володимир Гірняк (заступник голови Львівської обласної ради).

Після вигнання з вул. Короленка росіяни не зверталися за приміщенням

«Забрав безсовісно з усім майном. Практично це бандитське захоплення. Зараз там музей війни. Там виставили зброю і форму. Заборона (російського продукту) багатьох налякала, але ми з великим трудом знімаємо приміщення.

Звичайно ми всі боїмося. Цього не було б… ні нацистів, ні нічого, якби влада не поставила своєю ціллю змінити Україну - геть від Москви. Якби вони цього не зробили… на кого вони ще будуть опиратися?», - сказала вона.

Газета Російського культурного центру принижує українців, - СБУ

Також, на прохання пропагандистів, вона прокоментувала рішення Львівської обласної ради щодо проголошення 2019 року Роком Степана Бандери.

«Ми до всього цього звикли. У нас ідеш по вулиці, а ліворуч Шухевич, праворуч Бандера, а там бандерівський прапор. У нас проблеми вже 25 років, може і більше», - сказала Тетяна Швецова.

Також вона заявила, що «рускіє» у Львові чекають чергових провокацій.

«Страшні речі розповідає вона», - підсумувала путінська пропагандистка Ольга Скабєєва.

Гал-інфо направить запит в правоохоронні органи з проханням перевірити вказані факти.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ