Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кінотеатр «Кіно» обмежує кількість показів кінострічки ”Код да Вінчі”

Беручи до уваги звернення духовенства Львова та особисте прохання та міського голови Андрія Садового, кінотеатр ”Кіно” повідомив Львівську міську раду про намір скоротити кількість показів кінострічки ”Код да Вінчі” та обмежити термін її демонстрації, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Ми свідомі того, що фільм викликає неоднозначну реакцію в громади міста Львова і може образити релігійні почуття частини віруючих. На жаль, ми не маємо можливості повністю зупинити показ цієї картини у наших кінотеатрах, оскільки змушені будемо виплатити суттєві штрафні санкції за невиконання договірних зобов’язань. Сподіваємось на розуміння громади міста Львова», — йдеться у повідомленні адміністрації кінотеатру ”Кіно”, яке надійшло на адресу Львівської міської ради.
Нагадаємо, що з нагоди виходу у світ книги та фільму «Код да Вінчі» до вірних Львівської архиєпархії звернувся Високопреосвященний Владика Ігор Возьняк, Архиєпископ Львівський, який наголосив що, в сюжет книги та фільму, лягли вигадані, фантастичні думки автора, які ніяк не підтверджені історично. Фільм антирелігійний і антихристиянський. В ньому автор намагається брутально очернити Христа Спасителя і його Святу церкву, свідомо ображаючи релігійні почутя мільйонів Христових учнів у всьому світі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ