Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко закликає всіх українців сьогодні о 12:00 вийти на попереджувальний страйк

Я звертаюся до кожного: завтра вдень виходьте на попереджувальний страйк, щоб висловити свою підтрику Майдану і свій протест проти влади, яка оголосила війну народу. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко, виступаючи зі сцени Майдану. Прес-служба УДАРу.

“Зараз ми готуємо всеукраїнський страйк, коли вся країна встане і скаже, що в цих умовах, за цієї влади і в цьому беззаконні ми не хочемо жити і працювати. Ми бойкотуємо цю владу. Я звертаюся до всіх українців. Завтра вдень у нас буде друга частина переговорів з президентом. О 12:00 – влаштуємо попереджувальний страйк. Облиште роботу на годину чи на півгодини, виходьте на вулиці, йдіть до своїх міських чи районних адміністрацій,- щоби висловити свій мирний супротив цій владі, щоб показати, що нас багато”, - звернувся Кличко до українців.

Він закликав всіх поширювати інформацію про страйк серед друзів та знайомих. “Важливо показати цій владі, що ми не хочемо працювати і жити за їхніми правилами. Зателефонуйте до своїх друзів і знайомих, попросіть їх приєднатися. Тут - Майдан, в містах і містечках - страйк!” – наголосив Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ