Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кміть: Підготовка Львова до Євро-2012 справила позитив на делегацію УЄФА

„У генерального секретаря УЄФА Девіда Тейлора та делегації УЄФА в Україні підготовка Львова до „Євро-2012” викликала дуже позитивні емоції”, - розповів у коментарі „Гал-info” голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть.
"Девід Тейлор відмітив, що робота по підготовці Львова до „Євро-2012” ведеться командно, а розуміння та підхід найбільше з усіх міст України відповідає західному підходу. – каже Кміть. – Загалом підготовка Львова дуже позитивно вразила Девіда Тейлора і усю делегацію, відтак слід очікувати комплексної позитивної оцінки”.
Сам Кміть наголосив: „Немає жодних сумнівів, що ми вчасно побудуємо євростадіон у Львові, адже на даний момент проект стадіону виконаний на 100%, а самі роботи на 10%”.
За словами Кметя, делегація УЄФА відзначила, що у Львові прослідковується командна робота по підготовці на рівні міста, області та держави.
Нагадаємо, що під час візиту до Львова 4-5 лютого генеральний секретар УЄФА Девід Тейлор та делегація УЄФА оглянули аеропорт «Львів», головний залізничний вокзал та майданчик, де ведеться будівництво євростадіону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ