Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Книгоманія” нагородила переможців

У рамках ХІІІ Національного форуму видавців відбулось урочисте нагородження переможців конкурсу „Найкращий читач форуму-2006”.
 Участь у конкурсі взяли учні 7-9 класів. У результаті з кожної області на фестиваль „Книгоманія” приїхало по троє учнів. Усі конкурси проводились на базі місцевих бібліотек та за підтримки Форуму видавців.
 Для того, щоб перемогти, діти повинні були розповісти уривок з улюбленої книги та обґрунтувати, чому саме цей твір вони вибрали. Іншим критерієм при відборі переможців була загальна кількість прочитаних учнем книг.
 Під час нагородження кожен учасник фестивалю „Книгоманія” отримав пакунок з книгами на суму близька 100 гривень.
 Як сказала у коментарі журналістам директор Львівської обласної бібліотеки для дітей Валентина Косоногова, такі фестивалі розвивають у дітей любов до книги. „Цей конкурс піднімає престиж читання серед дітей, а це зараз дуже важливо”, — зазначила Валентина Косоногова.
Найбільшою несподіванкою для учнів стала присутність на фестивалі Святослава Вакарчука. Лідер „Океану Ельзи” привітав учасників „Книгоманії”, закликав їх ще більше читати та зізнався, що свою першу книгу прочитав у п’ять років і це були „Пригоди барона Мюнхгаузена».
Переможцями конкурсу „Найкращий читач форуму-2006” у Львівській області стали учень 9-го класу Львівської медичної гімназії Дмитро Качмар, учениця Львівської школи №3 Христина Швечко та Ярослава Мураль – учениця 9 класу Самбірської гімназії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ