Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Книги та кедрові горіхи: що ще знайшли у провідників поїзду «Москва – Кишинів»

Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
Фото ДПСУ
1/2
«Москва – Кишинів» купейно-товарний. Прикордонники знову виявили приховані ТНС. Про це сьогодні, 3 лютого, повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

У такий спосіб незаконно перемістити через кордон дані товари намагалися троє провідників цього потяга, громадян Молдови.

Минулої суботи в пункті контролю «Хутір-Михайлівський» під час перевірки поїзда, який слідував з Москви до Кишинева, прикордонники Сумського загону спільно з працівниками митної служби вкотре виявили товари народного споживання, які переміщувалися через кордон з приховуванням від контролю.

Оглядаючи поїзд, прикордонний наряд в конструктивних особливостях трьох пасажирських вагонів виявив загалом 8 сумок з товарами народного споживання.

В ямі для білизни охоронці кордону виявили понад 110 книг, в стінці за умивальником робочого купе провідника та в стінці тамбуру – 85 пар спортивного взуття, біля 330 блоків суміші для кальяну та біля 2 кг кедрового горіха.

Як з’ясувалося, у такий спосіб незаконно перемістити через кордон дані товари намагалися троє провідників цього потяга, громадян Молдови.

Наразі виявлені товари вилучені. На правопорушників складені адміністративні матеріали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ