Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кохавинська паперова фабрика створила ще 200 робочих місць на Львівщині

Кохавинська паперова фабрика створила ще 200 робочих місць на Львівщині. Про це повідомили в пресслужбі ЛОДА.

Фабрика відкрила новий виробничо-складський комплекс. Для будівництва обʼєкта компанія залучила майже 30 мільйонів євро.

Напередодні, 20 жовтня, на підприємстві целюлозно-паперової промисловості акціонерного товариства «Кохавинська паперова фабрика» відбулася офіційна церемонія відкриття виробничо-складського комплексу. 

Для будівництва комплексу АТ «Кохавинська паперова фабрика» залучила 29,7 мільйонів євро інвестицій, з них: 16,8 млн євро кредитних коштів та 12,9 млн євро власних коштів. Загальна площа об’єкту будівництва становить 14 тисяч квадратних метрів. На підприємстві створили 200 нових робочих місць, середня заробітна плата – 20 тисяч гривень.

«Обсяги робіт, які вдалося провести на Кохавинській фабриці у час ковіду та війни є надзвичайними. Говорячи про інвесторів, ми завжди згадуємо іноземні компанії чи фонди, але приклад цієї фабрики яскравого говорить, наскільки мало уваги приділяємо успіхам наших українських підприємств. Будемо змінювати це. Дякую акціонерам цього товариства за реалізацію такого масштабного проєкту, який створив дві сотні нових робочих місць і дотепер забезпечував роботою понад 300 людей. Саме з такими людьми ми можемо з впевненістю дивитися у майбутнє та прямувати до нашої спільної перемоги», – зазначив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький. 

Як розповів голова наглядової ради Кохавинської паперової фабрики Михайло Титикало, зараз за рік підприємство виробляє 25 тисяч тонн основи, яку згодом перетворюють на туалетний папір, рушники та носовички.

«3 новим обладнанням ми плануємо вийти на потужність у 40 тисяч тонн. Серед людей, які працюють у нас, є як місцеві жителі, так і вимушені переселенці. 45 наших працівників зараз захищають державу на передовій», – додав Михайло Петикало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ