Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Коломойський назвав Гонтареву та Мілованова "дебілами", а міністра культури — "покидьком"

Олігарх Ігор Коломойський образливо висловився на адресу екс-очільниці НБУ Валерії Гонтаревої, міністра економіки Тимофія Мілованова та міністра культури, молоді і спорту Володимира Бородянського.

Про це Коломойський заявив "Настоящему времени", коментуючи пісню "Кварталу 95" про спалений будинок Гонтаревої, передає Громадське.

Олігарх сказав, що не бачить нічого поганого у пісні, бо це сатира, і немає на що ображатись.

"Гонтарева нехай спокійно сидить у Лондоні та переписує майно на інших, доки їй ще щось не спалили… Чи співчуваю я Гонтаревій? Я не співчуваю! Я співчуваю десяткам, а можливо і сотням тисяч людей, вкладним різних банків, яких вона пограбувала. А цій тварі я не співчуваю", — сказав він.

Також він прокоментував, що екс-глава НБУ розцінює цю пісню як травлю.

"Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра сходить, дебілка. Може в неї манія переслідування розвинулася… Якщо вона божевільна, то її у лікарню треба відправити. Вона себе месією вважає, ви знали? Вона психічно неврівноважена і божевільна дура. Я мав досвід спілкування з нею з 2014-го до літа 2016 року. Вона невмєняшка", — заявив Коломойський.

Олігарх вважає, що міністр економіки Тимофій Мілованов має подати у відставку, якщо він бачить загрозу для інвестицій у цій пісні.

"Це говорить про його рівень як міністр. Іншого слова як дебіл просто не знайдеш. Дуже прикро, що міністр економіки в Україні — дебіл", — сказав олігарх.

Він додав, що міністр культури Володимир Бородянський, який вибачився перед Гонтаревою, "покидьок".

"А міністр культури Бородянський — я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачився перед Гонтаревою. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок", — сказав Коломойський.

У випуску "Вечірнього кварталу" прозвучала пісня з висміюванням спалення будинку Гонтаревої, в якій зокрема є фрази: "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала", "Хата горить в Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича", "Мораль пісні проста — хата згоріла зі стида".

Сам Коломойський сказав, що йому дуже сподобався номер. Він уточнив, що особливо сподобалась фраза, що "хата згоріла від сорому", а ще більше сподобалася фраза "Валерія думає на Валерича".

У "Кварталі 95" не побачили нічого поганого у цьому номері: "Це гостра політична сатира, так було, є і буде".

Керівник хору Верьовки також прокоментував участь жінок колективу у номері "Кварталу", заявивши, що йому "дуже не зручно" через це.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ