Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колишній суддя Зварич перебуває у львівському СІЗО у рівних умовах з іншими затриманими

Колишній суддя, голова Львівського апеляційного адміністративного Ігор Зварич у львівському СІЗО перебуває в однакових умовах з іншими затриманими. Він знаходиться у камері ще з декількома особами, кількість яких не розголошується, харчується тими ж продуктами, що й інші і дотримується визначеного режиму. Про це коментарі «Гал-info» повідомив заступник начальника управління Департаменту з питань виконання покарань у Львівській області Мирослав Демків.
Він зазначив: «У слідчому ізоляторі не передбачено одиночних камер, і для екс-судді VIР-камеру не створювали. Він забезпечений нормальними умовами, як і всі інші затримані у СІЗО».
Щодо термінів перебування Ігоря Зварича у львівському слідчому ізоляторі, то, за словами Демківа, на разі вони не встановлені, оскільки Зварич у утримується там на вимогу слідчих органів, які і визначають терміни та доцільність перебування. «Ігоря Зварича доставили у львівський СІЗО для участі у певних слідчих діях, тому термін його перебування залежить від ходу слідства», - зазначив Мирослав Демків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ