Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Командира взводу львівської ДАІ позбавили прав за нетверезе водіння

Суд позбавив прав керування автомобілем командира 2-го взводу ДАІ м.Львова Андрія Головчака терміном на один рік. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив активісти Дорожнього контролю Сергій Круглов.

За словами Круглова, в ході слухання справи Головчак неодноразово намагався ввести суд в оману. Він неодноразово заявляв, що в ніч події не перебував за кермом автомобіля, що це ніби то був його племінник, а в самому суді Головчак вже почав давати свідчення, що за кермом була його подруга.

«Також, дивним є те, що як в ситуації з прокурором Осташевським, так і з Головчаком, всі вони в ніч подій їздили в травмпункт №2 м.Львова, де окремо здавали кров на вміст етанолу, і в обох випадках аналізи показали, що вони винуватці були ніби то повністю тверезими.

Цей факт наводить на те, що експертизи, які здійснюються на основі аналізів з травмпункту №2, системно фальсифікуються лікарями на замовлення правоохоронців за хабарі», - йдеться в повідомленні. 

 

Суд позбавив прав керування автомобілем командира 2-го взводу ДАІ м.Львова - Андрія Головчака, терміном на один рік.Н...

Відео судового засідання

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ