Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Комісія архітектури підтримала петицію щодо добудови мосту через вул. Наукову

Члени постійної депутатської комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради під час засідання комісії підтримали електронну петицію “Добудувати міст через вул. Наукову із продовженням трамвайної колії до вул. Трускавецької“, інформує кореспондент Гал-інфо.

Мешканці Франківського району (вулиці Наукова, Пулюя, Трускавецька) просять добудувати міст через вул. Наукову з подальшим продовженням трамвайної колії до вул. Трускавецької.

«Оскільки готовність мосту становить приблизно 80%, це суттєво мінімізує витрати на такий проєкт порівняно з будь-яким альтернативним. Крім того, проходження трамвайної колії по мосту унеможливлює суттєве уповільнення автомобільного руху по вул. Науковій, а також безпеку такого руху, зокрема, для пішоходів та велосипедного транспорту. Також, вищезгаданий мікрорайон активно забудовується багатоповерховим житлом, що призведе до кратного навантаження на транспортну інфраструктуру району та міста у близькому майбутньому», - сказано у петиції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ