Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Компанія «Азовінтекс», яка будує у Львові стадіон і злітно-посадкову смугу, працює в борг, – Сеник

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник прогнозує, що у випадку затягування з прийняттям державного бюджету вже через невеликий час в областях можуть виникнути серйозні заборгованості із виплати заробітної платні держслужбовцям. Таку думку голова Львівської обласної ради висловив у коментарі Львівському обласному радіо. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

 

"Без бюджету жити дуже складно. Зараз фінансуються лише захищені статті. Ми не можемо робити капітальних витрат - будівництва, капітальних ремонтів установ освіти, охорони здоров`я та, зрештою, і об`єктів до Євро-2012. Звичайно, я дуже вдячний працівникам компанії "Азовінтекс", які, незважаючи на відсутність фінансування, не зменшують об’ємів робіт і працюють у борг. Через неприйняття бюджету ми вже через невеликий час можемо мати серйозні бюджетні заборгованості з виплати за захищеними статтями. Адже фінансування здійснюється місяць до місяця. У січні 2010 року ми маємо право робити лише ті витрати, які були в січні 2009 року. А за 2009 рік відбулося серйозне підвищення заробітної плати для працівників певних категорій. Також відбулося підвищення цін на медикаменти та продукти харчування, що не дає можливість у необхідній кількості закупити їх для медичних установ області."

 

Додамо, що компанія «Азовінтекс» будує у Львові стадіон і злітно-посадкову смугу. При цьому чільники Львівської міської ради, яка є замовником будівництва стадіону до Євро-2012, днями заявили, що жодних боргів місто перед «Азовінтексом» немає.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ