Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Компанія Carlsberg Ukraine розмістила знаки відповідального споживання на Rozetka

Відтепер уся продукція Carlsberg Ukraine на онлайн-майданчику Rozetka має інформаційні знаки щодо відповідального споживання алкоголю.

Carlsberg Ukraine пишається якістю і смаком своєї продукції, а її відповідальне споживання – це пріоритет. Тепер біля продукції Carlsberg Ukraine на Rozetka наявні спеціальні знаки, які попереджають:

- пиво тільки для повнолітніх (18+);

- не слід сідати за кермо після споживання алкоголю;

- алкогольне пиво — не для вагітних.

З урахуванням останніх трендів канал e-commerce починає розвиватися і в Україні, тож компанія планує об’єднатися і з іншими онлайн-майданчиками.

Carlsberg Ukraine відома своєю програмою зі сталого розвитку «Ціль 4НУЛІ: разом заради майбутнього». НУЛЬ безвідповідального споживання алкоголю є її вагомою частиною. Задля досягнення цієї цілі компанія підтримує відповідальне споживання та постійно розширює асортимент безалкогольної продукції, аби у споживача завжди була альтернатива. За результатами минулого року бренди BALTIKA 0 та «Квас Тарас» зайняли лідируючі позиції у своїх категоріях, що свідчить про високий рівень довіри споживачів.

Також Carlsberg Ukraine співпрацює з клієнтами та партнерами по галузі, аби попередити безвідповідальне споживання. Всі алкогольні бренди компанії містять на етикетці інформацію про заборону споживання неповнолітніми, вагітними та особами, які мають медичні чи професійні протипоказання.

Протягом шести років компанія долучається до Всесвітнього дня відповідального споживання пива (Global Beer Responsibility Day), беручи активну участь у громадських акціях та рекламних кампаніях соціальної спрямованості. Минулого року трек «Скажи Ні» української співачки Аліни Паш, яка популяризувала відповідальне споживання, набрав більш ніж мільйон переглядів на youtube. У цьому році компанія готує новий проєкт з відповідального споживання, який представить вже у вересні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ