Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Контейнерні перевезення між Україною та Польщею за 8 місяців поточного року зросли у 2,3 рази

За 8 місяців 2006 року „Укрзалізниця” перевезла у великотоннажних контейнерах за маршрутами Варшава-Прага – Іллічівськ – Варшава-Прага та Варшава-Прага – Запоріжжя – Варшава-Прага 38,6 тис. контейнерів у двадцятифутовому еквіваленті. Порівняно з аналогічним періодом минулого року перевезення контейнерів за цими маршрутами зросли у 2,3 рази і щомісяця обсяги збільшуються. Про це йшлося на нараді, яка відбулася нещодавно в Києві за участю представників „Укрзалізниці”, УДЦТС „Ліски”, „Укравто” та АТ ПКП Карго (Польща). Повідомляє сайт „Укрзалізниці”.
 На нараді розглядалися питання щодо курсування чотирьох контейнерних поїздів по колії 1520 мм і 1435 мм, необхідності введення п’ятого рейсу поїзда на добу, збільшення кількості рухомого складу, удосконалення технології роботи станцій Медика, Журавлиця та Мостиська ІІ по прийому та перевантаженню контейнерів та інші питання.
У ході обговорення сторони погодились, що для забезпечення заявлених до перевезення контейнерів, необхідно щодня формувати по чотири пари поїздів за маршрутами Варшава-Прага – Іллічівськ - Варшава-Прага та Варшава-Прага – Запоріжжя - Варшава-Прага. Крім того, досягнуто домовленість про формування, при необхідності, п’ятого поїзда на добу. В склад поїзда буде включатися по 30 вагонів з контейнерами.
         Наразі на четвертий квартал 2006 р. заявлено обсяги, для перевезення яких необхідно формувати по 110 пар поїздів щомісячно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ