Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Контролюючі органи перевірять діяльність у Львові протезної фірми індуса Парашара

Йдеться про Товариство з обмеженою відповідальністю «Без обмежень» що належить до групи компаній індуса Нагендера Парашара, які надають в Україні протезно-ортопедичні послуги.

Як стало відомо Гал-інфо, на господарську діяльність даного товариства у Львові, що здійснюєтся за адресою: вул. Годоцька, 205, звернула увагу громадська організація «Українська націонал-патріотична молодь».

За інформацією, якою володіє дана громадська організація, ТОВ «Без обмежень» допускає грубі порушення чинного законодавства: вчиняє дії, спрямовані на ухилення від сплати податків та зборів, не стоїть на обліку за неосновним місцем здійсненням господарської діяльності, використовує працю людей, оформлених з порушеннями (або не оформлених взагалі), а саме: з працівниками не укладені трудові договори, у ДФС відсутня інформація про їх працевлаштування на вказаному товаристві.

А відтак ГО «Українська націонал-патріотична молодь» були скеровано скарги щодо проведення перевірок на адресу податкових органів в Києві та Львові, а також на органи Держпраці в Київській та Львівській областях.

Згідно даних реєстрів, ТОВ «Без обмежень» було зареєстровано 02.07.2013 року. Місцезнаходження компанії: м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 17, корп. 3-ю. Основним видом діяльності товариства (статутний капітал якого складає лишень 1000 грн.) є виробництво медичних і стоматологічних інструментів і матеріалів. Керівником товариства є Парашар Валентина Анатоліївна, засновником та кінцевим бенефіціарним власником - Парашар Нагендер.

На сайті компанії зазначено, що з 2018 року було відкрито філію «Без обмедень» у м. Львові (за адресою: вул. Городоцька, 205).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ