Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Корбана відвезли в невідомому напрямку.

Чернігівський суд у справі Корбана відкрився. Про це повідомляє "112 Україна".

У Чернігові відкрився суд у справі лідера "УКРОП" Геннадія Корбана, однак відразу після початку засідання було оголошено перерву.

Відзначається, що Корбана привезли з лікарні до будівлі суду.

"Минуло 72 години з моменту, коли був затриманий Геннадій Корбан і за законом його повинні звільнити, адже йому досі не обрано запобіжний захід. Його відпустили із залу суду", - йдеться в повідомленні.

Народні депутати намагалися відкрити двері в будівлі суду, щоб забрати Корбана, однак спроби були безуспішні. Його посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку. 

Як передає кореспондент УНІАН, після того, як адвокати Корбана почали вимагати від конвоїрів СБУ звільнити їх підзахисного, оскільки о 8:40 сплив час його утримання, співробітники СБУ вивели Корбана із будівлі суду та вивезли у невідомому напрямку. Адвокати одразу же заявили, що Корбана викрали.

"Це цинічна просто сваволя органів, які називають себе правоохоронними. Це те саме, що було за Януковича, навіть гірше", - заявив Денисенко.

Водночас адвокат Оксана Томчук сказала, що "зараз мої дії полягають у тому, щоб знайти свогопідзахисного, який знов, не зрозуміло для нас, в якому напрямку вибув, і зараз будемо розбиратися. Я вважаю, що тільки що на наших очах було вчинено кримінальне правопорушення, оскільки особа мала бути звільнена з під варти", - сказала Томчук.

Як повідомляв УНІАН раніше, лідеру партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» Геннадія Корбана на засіданні Новозаводського районного суду Чернігова вчора стало погано, йому викликали швидку.

Корбана госпіталізували, суд переніс розгляд справи на вівторок на 8:00 ранку.

УНІАН

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ