Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Корпорація «Колійні ремонтні технології» надіслала ще одного відкритого листа Добродомову

«Корпорація «Колійні ремонтні технології» надіслала відкритого листа-відповідь до генерального продюсера телеканалу «ЗІК» Дмитра Добродомова щодо умов участі представників підприємства у телепередачі «Хто тут живе?». У листі віце-президент підприємства Світлана Козинець запропонувала телеканалу купити комплект скріплення, який необхідний для проведення телепередачі, за 1 грн. Про це повідомила прес-служба підприємства.

Також, вона ще раз звернулась до генпродюсера телеканалу Дмитра Добродомова з проханням  повідомити про  учасників передачі та час, який буде надано представникам «ККРТ» для висвітлення своєї позиції.

Подаємо лист у повному обсязі:

"Генеральному продюсеру
 Телеканалу ZIK
 Дмитру Добродомову

Шановний п. Дмитро!

Незважаючи на те, що Ви залишили без відповіді наш лист № 21/01 від 21.03.2012, в якому ми просили надати додаткову інформацію для оптимального виконання Вашого замовлення,  Корпорація КРТ готова надати Вам комплект скріплення КПП-5 з анкером закладним (1 шт.) для забезпечення належного рівня проведення Вашого розслідування.

В свою чергу, хочемо наголосити, що зазначена Вами деталь є лише складовою в конструкції пружного скріплення, виробництвом та постачанням якого займається наше підприємство. Також, варто відзначити, що залежно від місця та умов експлуатації, в комплект пружного скріплення можуть входити різні типи комплектуючих деталей.

З огляду на це, Корпорація КРТ для забезпечення об’єктивного та неупередженого висвітлення ситуації щодо підприємства готова презентувати Вам комплект скріплення КПП-5до складу якого входить анкер закладний. Але, для запобігання виникненню у Вас проблем з податковим обліком та розцінюючи це як сприяння рекламуванню нашої  продукції , ми  продамо Вам його у винятковому порядку, за акційною ціною 1 грн. 00 коп. за комплект.

Для забезпечення оперативного проведення операції купівлі-продажу, просимо  Вас  вказати банківські реквізити,  на якій системі оподаткування перебуває Ваше підприємство, надати копію Свідоцтва платника ПДВ, а також зазначити умови поставки. При проведенні оплати, Корпорація КРТ  гарантує дотримання термінів та умов поставки виробів, що Вас цікавлять.

Окрім цього, повторно наголошуємо на проханні надати представникам підприємства час для представлення своєї позиції в обсязі, рівнозначному тому, протягом якого поширювалася абсолютно неправдива інформація про наше підприємство у передачі «Хто тут живе» від 08.02.2012 року.

Ще раз хочу підкреслити, що, зважаючи на Ваші слова про те, що  передача, на яку нас запрошено, стосується не діяльності Корпорації КРТ, а  журналістських розслідувань десяти останніх програм, можна зробити висновок, про Ваше небажання об’єктивно розглянути ситуацію з КРТ. Адже, за час, ймовірно відведений нам у пропонованому Вами форматі передачі, фізично неможливо викласти усі аргументи, які спростовують абсолютно неправдиву інформацію про наше підприємство.

Водночас, варто відзначити, що, оскільки неправдива інформація, надана Вами щодо діяльності  підприємства, лежить саме в юридичній площині, присутність юриста на Вашій передачі є вкрай необхідною. Без компетентного коментаря фахового юриста об’єктивність Вашої передачі не буде дотримана.
Саме тому ми наполягаємо на присутності адвоката «Корпорації КРТ» Сергія Матвіїва в прямому ефірі передачі «Хто тут живе?» 04.04.2012 року.
Чекаємо відповіді  на наші пропозиції".



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ