Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кошти на ремонт пошкоджених зловмисниками ліфтів у Залізничному районі виділять з міського бюджету

Близько 500 тисяч гривень потрібно для того, аби відновити роботу ліфтів у Залізничному районі м. Львова. Упродовж трьох днів після футбольного матчу Україна – Італія на території ЛКП “Левандівка” невідомі зловмисники вивели з ладу три ліфти – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Почерк один і той же – близько другої години ночі невідомі заходили у висотний будинок,  збирали на сходовій клітці килимки, кидали їх у ліфти і підпалювали. Таким чином було знищено ліфти у трьох будинках: на вул. Широкій, 66,  на вул. Широкій, 72  і на вул. Повітряній, 65. Усі три випадки сталися у будинках, де двері не зачиняються на кодові замки.
 У ЛКП “Левандівка” шоковані такими випадками. Його директор Тетяна Кузнецова зазначає, що у ЛКП виділяються кошти лише на поточний ремонт ліфтів, а сума, яка необхідна для ремонту цих трьох ліфтів, взагалі астрономічна.
 ЛКП вже розпочало власними силами ремонтувати один із ліфтів, який менш пошкоджений, і планує до кінця цього тижня відновити його роботу. У двох інших ситуація набагато складніша, один потребує капітального ремонту, а другий, мабуть, і повної заміни. Кошти на ці роботи будуть виділятися із міського бюджету.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ