Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кошти, зібрані від прощального матчу Олега Лужного, підуть на реставрацію Чорної кам’яниці у Львові

Кошти, зібрані від прощального матчу екс-капітана збірної України з футболу Олега Лужного, підуть на реставрацію Чорної кам’яниці у Львові – повідомив 8 червня під час прес-конференції міський голова Андрій Садовий, який в присутності журналістів підписав розпорядження міського голови оргкомітету з підготовки до матчу.
Оргкомітет очолив секретар ЛМР Володимир Квурт, а почесним головою оргкомітету став Андрій Садовий.  Гроші, виручені від прощального матчу Олега Лужного, надійдуть у його нещодавно створений Благодійний фонд, і, як сподівається Андрій Садовий, цих коштів вистачить не тільки на реставрацію Чорної кам’яниці.
 «Те, що такий іменитий футболіст, один з найвідоміших львів’ян, вирішив попрощатись з футболом саме у Львові, для нас велика честь. Я обіцяю, що міська влада зі свого боку зробить все для того, щоб він пройшов на найвищому рівні», — наголосив міський голова. Наразі ще не встановлено навіть орієнтовних цін на квитки на останній футбольний матч Олега Лужного. Так само як тримається в секреті й ім’я арбітра цього матчу, однак, як переконаний міський голова, ця непересічна футбольна подія викличе надзвичайний ажіотаж серед вболівальників.
Нагадаємо, Олег Лужний заявив, що він проведе свій прощальний матч у Львові 8 жовтня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ