Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Козицький пообіцяв підтримувати університет Франка

1/2
Сьогодні голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький ознайомився з діяльністю Львівського національного університету імені Івана Франка.

Ректор університету, професор Володимир Мельник ознайомив очільника області з діяльністю приймальної комісії університету. Сьогодні за кількістю заяв на навчання університет є у трійці лідерів серед вищих закладів освіти.

Володимир Мельник розповів голові ЛОДА про проблеми розвитку вищої освіти України. Також він запросив голову облдержадміністрації увійти до складу організаційного комітету з відзначення 360-річчя заснування університету.

Як розповів професор Володимир Мельник, сьогодні в університеті Франка готують фахівців на 90 спеціальностях бакалаврату і 51 на магістратуру.

Ректор Мельник зазначив, що нині третина студентів університету вступає із центральних та східних областей України. Тому дуже важливим є питання побудови нових гуртожитків для університету. Максим Козицький пообіцяв підтримати вирішення цієї проблеми на державному рівні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ