Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Козицький: З цього випробування ми вийдемо іншими

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, Голова Львівської ОДА звернувся до мешканців Львівщини.
Фото: Львівська ОДА

Дорогі співвітчизники! Сьогодні наша країна, усе наше суспільство опинилося перед величезною загрозою потенційної втрати рідних і близьких нам людей від ураження короновірусом. Підступна хвороба не обирає чи то багатий, чи бідний, чи мешканець села, чи міста, чи по якихось інших ознаках.

Ми цього не знаємо. Але ми чітко знаємо і розуміємо, що лише самоізоляція, дотримання правил гігієни і настанов медиків дають можливість гальмувати пандемію. Особливо хочу звернутися до наших заробітчан і людей старшого віку. Дорогі мої земляки! Ви усі є у найбільш потенційній групі ризику. Будьте відповідальними! Пройдіть період самоізоляції вдома, читаючи гарну книжку чи переглядаючи фільми, на що у вас до цього бракувало часу.

В період великого посту побудьте на одинці. Телефоном чи по скайпу поспілкуйтеся з друзями чи рідними, яких давно не бачили і не чули. Подумайте над планами на майбутнє, приділіть увагу своїм дітям, наведіть лад у рідній хаті та навколо неї. Влада робить все можливе у цих непростих умовах, щоб допомогти своїм громадянам пережити цей непростий час нашої історії.

Я твердо переконаний, що з цього випробування ми вийдемо іншими. Розумнішими, досвідченішими, з глибоким розумінням, що лише солідарність та допомога, віра в Бога та любов до ближнього роблять нас сильними та щасливими. Будьте уважні та відповідальні. Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ