Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

КП «Адміністративно-технічне управління» стало кращим комунальним підприємством в Україні

Львівське комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» зайняло перше місце в національному бізнес-рейтингу «Комунальне підприємство року 2012» у сфері «Технічні випробування та дослідження», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

КП «Адміністративно-технічне управління» на основі науково обгрунтованої статистичної методології зваженого ранжування підприємств стало кращим в Україні підприємством комунальної форми власності в номінації «Прибутковість та рентабельність» за такими критеріями:

- Чистий прибуток;

- Рентабельність операційних витрат;

- Валова додана вартість на одного працюючого;

- Інтегральний коефіцієнт прибутковості та рентабельності.

Про це повідомив голова Оргкомітету рейтингу Валерій Гіжицький в офіційному листі, який надійшов керівникові КП Інні Свистун.

Переможці Національного бізнес-рейтингу були відзначені на щорічній урочистій церемонії нагородження, яка відбулася у конгрес-холі Торгово-промислової палати України 20 грудня 2012 року.

Переможцям були вручені почесні нагороди - національний сертифікат «Комунальне підприємство року 2012» і настінна медаль.

Нагадаємо, КП «Адміністративно-технічне управління» вже посідало високу сходинку Краще підприємство року-2011 у цій же номінації, але не перше місце.

«Задоволена, що наша наполеглива і послідовна праця у попередні роки дає добрі результати, які нас відзначають і на національному рівні. Звичайно немає меж досконалості. Будемо працювати далі», - говорить Інна Свистун. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ