Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Крадений в Угорщині «БМВ Х 6» вартістю 740 тис. грн намагалися ввезти до України

На Закарпатті прикордонники запобігли переміщенню через державний кордон краденого автомобіля вартістю понад 700 тисяч гривень, повідосмила в прес-службі західного регіонального управління ДПСУ.

Вчора, 2 лютого, до пункту пропуску «Лужанка» Мукачівського загону (Закарпатська область) для проходження прикордонно-митного оформлення на в’їзд прибув автомобіль «БМВ Х 6», яким керував громадянин України. Під час процедури контролю було виявлено кілька деталей, які привернули увагу прикордонників, тому транспортний засіб було направлено на поглиблений огляд, а документи на автомобіль піддано ретельній перевірці.

В результаті з’ясувалося, що, по перше, автомобіль з даними реєстраційними номерами не виїздив з території України. По друге, інформація про доручення на право керування транспортним засобом відсутня в Єдиному реєстрі бланків нотаріальних документів.

Окрім того, в результаті проведення повної ідентифікації транспортного засобу експертом науково-дослідницького експертного криміналістичного центру МВС України в Закарпатській області, було встановлено, що на оригінальний номер кузова була наклеєна, виготовлена кустарним методом металева планка, з номером, що вказаний в технічному паспорті транспортного засобу, який був пред’явлений під час здійснення прикордонного контролю.

Відповідно до інформації угорської Сторони вказаний транспортний засіб значиться як викрадений та перебуває у розшуку. Даний автомобіль затримано, сума оцінки становить 740 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ