Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Крадіїв електроенергії буде ловити поліція охорони

В Львівобленерго посилили боротьбу з крадіями - відтепер енергооб’єкти охоронятиме професійна служба охорони. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівобленерго.

«Львівобленерго» уклала договір з професійною спеціалізованою організацією Управлінням поліції охорони у Львівській області. До кінця 2019 року заплановано встановити системи охоронної сигналізації на двохстах енергооб’єктах у місті Львові.

Всі об`єкти охоронятимуться за допомогою технічних засобів і будуть підключені до пультів централізованої охорони цілодобово. У разі спрацювання сигналізації оперативна група реагування за лічені хвилини прибуде у потрібне місце. Завдяки швидкому реагуванню охоронної фірми злодіям не вдасться довести свою справу до кінця і їх буде затримано «на гарячому».

На наступний рік планується віддати під охорону до 500 об’єктів, відтак у перспективі всі енергооб’єкти охоронятимуться. Така співпраця ПрАТ «Львівобленерго» з поліцією охорони дозволить попередити злий умисел любителів чужого майна і не допустити розкрадання електроустаткування на всій території Львівської області.

Нагадаємо, нещодавно у Львові відзначили 125-річчя електрифікації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ