Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Кращі розвиваючі іграшки влітку 2021

Інтернет-магазин Панама підготував новий топ іграшок, які користуються попитом цим літом

Грати на вулиці цікаво й весело, а якщо є нові іграшки, то прогулянка стовідсотково буде вдалою. Влітку дітям традиційно купляють водяні пістолети, набори для пісочниці, м’ячики. Інтернет-магазин Панама підготував новий топ іграшок, які користуються попитом цим літом.

Дитячі іграшки – хіти та новинки 2021 року можна подивитись та придбати тут, вибравши те, що ближче до душі та сфери інтересів дитини. Пропонуємо ознайомитися з рейтинговими іграшками, які будуть цікаві всій сім’ї на відпочинку, на дачі та просто під час прогулянок. 

Літний топ розвиваючих іграшок 2021

Активні ігри на природі, на морському узбережжі роблять щасливою всю родину! Вони зближують батьків з дітьми, стають основою якісного спільного дозвілля, допомагають повноцінно відпочити від турбот та переключитись на нову хвилю.

Що купити для родинного відпочинку?

  • Водяні бластери Nerf – ця потужна іграшкова зброя змусить навіть не дуже активних дітей бігати, доганяти один одного, розробляти стратегії, щодо спільної перемоги. Якість пластику на висоті: він міцний, приємний на дотик, є гумові вставки, а конструкція зброї дозволяє швидко набирати воду, поповнюючи запаси.

  • Повітряний змій – в якості першого «вихованця», якого потрібно приручити, обирайте прості моделі, особливо, якщо пілотами будуть діти молодшого віку. Легкі безкаркасні змії відриваються від землі вгору, навіть при легкому і середньому вітрі. Все управління зводиться до регулювання набору висоти і спуску.

  • Кільцекид – дуже цікава, динамічна іграшка, популярна у великих родинах. Розвиває дрібну і велику моторику. Принцип гри простий – на стрижні накидаються кільця і за вдалі спроби нараховуються бали.

Не забувайте, що й такі «дрібниці», як кольорова крейда, мильні бульбашки, повітряна вертушка, сачок для метеликів здатні подарувати купу емоцій! Ці іграшки також є розвиваючими. Вони стимулюють зорово-моторну координацію, задіюють широкий спектр фізіологічних і психологічних функцій організму.

Як грати?

Водяні пістолети

З водяними бластерами можна грати у війну командами, організувати водні гонки чи стрільбище по мішенях. Дуже цікавою є пляжна гра з пістолетом та м’ячем. Потрібно зробити декілька трас для учасників, задача яких полягає в тому, щоб скоріше дістатися фінішу, пригнавши м’яча за допомогою струменю з водного бластеру. Різні моделі пістолетів вміщують від 70 мл до 2,4 літрів рідини, а дальність стрільби може перевищувати 10 метрів. Ті, кому подобається малювати, отримають насолоду від творчості на пляжі, малюючи картини водою по піску.

Повітряний змій

Після засвоєння принципу керування повітряним змієм, можна переходити на другий рівень й спробувати приборкати літальний апарат з двома тросами. Смикаючи то за один, то за інший трос, ви можете змусити змія обертатися в різні боки і виконувати неймовірні трюки.

Кільцекид

Учасники гри визначають, з якої відстані будуть робитися кидки. По закінченню гри підраховується кількість балів, набраних учасниками. Отже, все просто. Бажаємо активного, веселого відпочинку!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ