Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Кредобанк” розпочав фінансування аквапарку

ВАТ «Кредобанк» розпочав фінансування в об’ємі 5 млн дол. США ЗАТ «Комплекс водних видів спорту» з метою реконструкції басейну та спорудження відпочинкового реабілітаційного аквапарку, який розташовуватиметься у Львові на вулиці Княгині Ольги, 114, – повідомили „Гал-іnfо” у прес-центрі ВАТ „Кредобанк”.

Аквапарк стане багатофункціональним об’єктом з розвиненою інфраструктурою. У спортивній частині водного парку знаходитиметься басейн, тренажерний, гімнастичний зали та більярд. Рекреаційний басейн та басейн для дітей будуть розташовані у відпочинково-атракційній частині, яка забезпечуватиметься рецепцією та роздягальнями з розрахунку одночасного перебування у цій зоні 650 осіб. Відпочинково-реабілітаційна частина комплексу матиме дві сауни, безпосередньо сполучені  із «зимовим садом» та штучним пляжем. Сюди також входитиме два кабінети масажу, солярій, косметичний салон, перукарня.
У комплексі відвідувачі зможуть насолоджуватись не лише різноманітними спортивними та водними розвагами, а й матимуть змогу відвідати бар, ресторан, інтернет-кафе, «мокрий бар» та вісім різноманітних магазинів. На території водного парку розміститься місце для паркування ста автомобілів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ