Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

“Кручу педалі, щоб вони жили”: у Львові відбудеться щорічний благодійний велопробіг.

Традиційний захід за ініціативи співака Арсена Мірзояна та благодійного фонду «Запорука» стартуватиме вшосте - 25 червня 2023 року у центрі Львова, на площі Ринок, о 12:00.

Мета велопробігу 2023 року – зібрати щонайменше 500 тис. грн. на реконструкцію та облаштування зони прийому важких пацієнтів у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові.

Благодійний велопробіг – це масштабна подія, цікава зустріч, на яку приходять цілими родинами, малими та великими компаніями, з дітками та навіть домашніми улюбленцями. Цього року велоактивіст Володимир Лиховид розробив маршрут довжиною в 10 км (https://cutt.ly/Vwektvp3), який зможе подолати кожен.

Велопробіги з Арсеном Мірзояном у попередні роки зібрали близько мільйона гривень. Завдяки учасникам велопробігів було відремонтовано 6 палат відділення гематології та інтенсивної хімієтерапії, 3 кімнати Кабінету функціональної діагностики лікарні та придбано 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Для участі у велопробізі потрібно сплатити реєстраційний внесок за посиланням: https://gastroli.ua/tickets/kruchu-pedali-schob-voni-zhili-2023/buy

Кожен квиток — ваш внесок на мету велопробігу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ