Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кулеба розповів про очікування від завтрашніх переговорів з Лавровим

На запрошення турецького колеги міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прямує на зустріч з російським міністром Сергієм Лавровим, яка відбудеться завтра, 10 березня.

Про свої очікування та інші деталі переговорів дипломат розповів у прямому етері у фейсбуці.

“Готуємось до переговорів з моїм російським колегою, міністром Лавровим. Завтра вони відбудуться. Ми дуже серйозну зараз проводимо роботу для того, щоб максимально ефективно їх провести. Але відверто вам скажу, що очікування у мене від переговорів стримані, я не покладаю на них завищених очікувань. Але безумовно будемо витискати по максимуму”, - сказав міністр.

За його словами, інтерес української сторони на переговорах полягає в тому щоб припинити вогонь, звільнити території, і вирішити всі гуманітарні питання і катастрофи, створені російською армією.

“Завдяки діям сил оборони України, завдяки їх героїзму, завдяки непорушності позицій президента, завдяки нашим спільним, скоординованим діям з партнерами щодо запровадження санкцій, щодо підтримки оборони України, щодо ізоляції Росії я їду на ці переговори з сильною позицією”, - запевнив голова МЗС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ