Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Кульова стрільба: На Львівщині розпочався меморіал Анатолія Кукси

Відповідно до календарного плану спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України на 2015 рікна спортивно-стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у Львові цими днями розпочалися представницькі змагання зі стрільби кульової, присвячені пам’ятівидатного львівського тренера, який все своє життя присвятив розвитку кульової стрільби та впровадженню олімпійських ідеалів та цінностей, Заслуженого тренера України Анатолія Павловича Кукси – Кубок України-2015 (ІІІ ранг).

Цьогоріч для підвищення спортивної майстерності та участі у боротьбі за Кубок України до Львова прибули 117 найсильніших спортсменів, котрі представляють збірні команди 10 областей України та м. Києва.

Змагання у Львові триватимуть до 15 вересня ц.р., початок змагань щоденно о 10 год.

Довідково

Рік тому, 4 вересня 2014 року на 61-му році життя передчасно перестало битися серце головного тренера збірної команди України з кульової стрільби, львів’янина Анатолія Павловича Кукси.

Кукса А.П. – Заслужений майстер спорту СРСР, Заслужений тренер СРСР, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури, нагороджений орденами «За Заслуги» ІІ та ІІІ ступенів.

За остатні роки завдяки плідній праці Кукси А.П. збірна команда України неодноразово виборювала найвищі призові місця на чемпіонатах світу та Європи, а також на Олімпійських іграх в Пекіні та Лондоні.

Ім’я Анатолія Павловича Кукси назавжди увійшло в історію кульової стрільби не тільки Львівщини, але й на національному і на світовому рівні.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ