Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Купка фашистів, укри": ТРК Україна нарвався на перевірку Нацради

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні в четвер призначить позапланову перевірку ТРК Україна. Перевірка пов'язана із скандалом навколо серіалу виробництва телеканалу, де в одній з серій ЗСУ і владу називають "украми" і "купкою фашистів".

"Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення на своєму засіданні в четвер призначить позапланову перевірку ТРК Україна", - про це ЛІГА.net сказав глава Нацради Юрій Артеменко.

Позапланова перевірка пов'язана зі скандалом, який вибухнув в соцмережах через один із серіалів виробництва цього телеканалу - "Не зарікайся".

На думку деяких глядачів, в одній із серій нібито позитивно зображують терористів і російські гібридні війська в Донбасі.  Бійців ЗСУ і представників української влади в одній із серій називають "украми", "купкою фашистів", "кривавою хунтою".

Окрім того, в соцмережах критикували також суть серії, де українка бере в заручники маленьку дитину, вимагаючи за нього повернути їй сина. Нацрада має намір перевірити і ці твердження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ