Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Квитки на матч «Карпати» — «Динамо» ще є у продажу. На матчі будуть губернатор Львівщини і тренер збірної України — Ігор Дедишин

Квитки на матч «Карпати» — «Динамо», який відбудеться у суботу на львівському стадіоні «Україна», ще є у продажу. Про це сьогодні, 12 березня, у коментарі «Гал-info» повідомив заступник генерального директора ФК «Карпати» Ігор Дедишин.
Він відзначив, що станом на вчорашній день було продано 8 500 квитків, також є колективні замовлення на 5 тисяч квитків, які оплачено по перерахунку. «Темпи продажу квитків хороші. На цьому матчі ми очікуємо аншлаг», — каже Ігор Дедишин.
Встановлення екранів на вулицях, де б транслювався матч, цього разу не буде. «Не було змісту їх встановлювати, адже буде пряма трансляція по «Першому національному», також у Львові є достатня кількість спортивних барів з екранами, де цілком усі, хто з тих чи інших причин, не зможе потрапити на стадіон, зможе подивитися матч», — зазначає Дедишин.
«Наш стадіон вміщає 28 тисяч глядачів, і ми очікуємо як мінімум тисяч двадцять глядачів на матчі. Однак темпи продажу квитків дозволяють говорити про те, що весь стадіон буде заповнений вщент. Також відзначу, що в нас є три тисячі абонементів», — розповідає Дедишин.
Він також відзначив, що спекуляцій із квиткам не буде, адже клуб ввів власні голограми на квитки і тепер підробити квитки неможливо. «Я закликаю уболівальників одразу дивитися, чи має квиток голограму», — зазначив Дедишин.
«На матч запрошені керівництво міста, області та обласної ради. За попередньою інформацією, на матчі буде губернатор області. Також на матчі буде присутнім і тренер збірної України, помічник головного тренера Михайличенка Володимир Вєрємєєв. Про його присутність уже є 100-відсоткова інформація, адже про це вчора нас повідомили факсом. Він розглядатиме потенційних гравців національної збірної, наявних в складі «Динамо», а, можливо, і львівських «Карпат». Про присутність інших VIP-персон наразі жодної інформації немає», — додав Дедишин.
           
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ