Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Київстар знову примусово переводить абонентів на дорожчі пакети

В період з 21 лютого по 15 квітня припиняють свою дію деякі національні та регіональні тарифні лінійки для абонентів передплаченої форми обслуговування.

Абоненти застарілих тарифних планів, яких стосуються ці зміни, будуть проінформовані щонайменше за 7 днів у SMS-повідомленні, при дзвінках на короткий номер 466, а також на сторінках з умовами їх тарифних планів у розділі «Архів тарифів».

Кожному абоненту буде запропонований альтернативний тарифний план із діючої лінійки з покращеними умови та більшим об’ємом послуг. Так, в діючих тарифних планах надається більше хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів України та для міжнародних дзвінків на деякі популярні напрямки, більше мегабайтів мобільного інтернет, більше додаткових послуг.

Абоненти матимуть можливість ознайомитися із запропонованим пакетом послуг і, якщо він їм не підійде, зможуть обрати будь-який актуальний тарифний план та перейти на нові умови обслуговування.

Важливо.

  • Якщо абонент не змінить свій тариф самостійно, то автоматична заміна відбудеться в один із днів, період з 21 лютого по 15 квітня, на запропонований тариф.
  • Навіть після автоматичного підключення запропонованого оператором тарифу, абонент може змінити його безкоштовно на будь-який інший з доступних.
  • При автоматичній зміні тарифного плану, у випадку якщо абонент раніше отримав повний пакет послуг за умовами свого попереднього тарифу, він отримає повний об’єм послуг за новим тарифом. Дата наступної оплати залишиться без змін.

Оскільки діючі тарифні плани містять великі обсяги мегабайтів для використання послуги мобільного інтернету, попит на замовлення додаткових платних пакетів мегабайтів знижується. Тому з 22.02.19 також припиняють дію такі інтернет-пакети: «Пошук», «Спілкування», «Розваги», «Безлімітний Інтернет», «Інтернет 1000», «Вільний Інтернет».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ