Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кива заявив, що наукового керівника його дисертації звільнили

Народний депутат від «Опозиційної платформи — За життя» Ілля Кива заявив, що його наукового керівника Володимира Гурковського, який допомагав йому із дисертацією, звільнили з роботи.
Ілля Кива

Про це інформує Громадське.

Зокрема, в інтерв'бю журналістам він сказав:

«Хтось просто через свою самозакоханість брудно відіграється на наукових керівниках, на тих людях, які дали мені можливість захистити дисертацію. Вони просто виконували свою роботу».

Ілля Кива уточнив, що звільнили його наукового керівника сьогодні, 28 квітня.

«Я йому сказав, щоб він не переймався. Прийдемо до влади — зроблю міністром освіти», — додав Кива.

Додатково

Нагадаємо, що 26 квітня Кива захистив кандидатську дисертацію з державного управління на тему: «Механізми впливу громадянського суспільства на державне регулювання правоохоронної діяльності (на прикладі країн ЄС та України)». 

Захист відбувався у державному Інституті підготовки кадрів держслужби зайнятості. Журналістів туди пропускали за списками, які погоджував помічник народного депутата. 

Тепер він може отримати новий науковий ступінь, але це ще має схвалити Міністерство освіти і науки.

Журналісти також з'ясували, що Кива додав до своєї кандидатської дисертації довідку з фальшивим підписом, а також довідку з офіційною печаткою Офісу генпрокурора. Зокрема серед підтверджень апробації своєї дисертації нардеп вказав матеріали науково-практичних конференцій, які відсутні в офіційних збірниках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ