Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Last call: Create Ukraine завершує відбір учасників для втілення економічних реформ

19 серпня спливає термін, коли українські фахівці з міжнародним досвідом можуть подати заявку та стати учасниками програми «Create Ukraine». Ініціатива реалізується за фінансової підтримки ЄС.

Обрані кандидати доєднаються до команди Міністерства економіки України та працюватимуть над економічними реформами, дерегуляцією, зростанням підприємництва, гуманітарним розмінуванням і залученням інвестицій.

Заявки приймають до 19.08.2024 включно: https://foundation.kse.ua/create-ukraine

Подати свої кандидатури запрошують українців віком 22–35 років (програма є частиною EU4Youth), які щонайменше рік проживають за кордоном і готові повернутись до України для розвитку держави у війні та свого кар’єрного зростання. Обов’язковий досвід у сферах економіки, держуправління чи міжнародних відносин – або релевантний ступінь магістра, здобутий в іноземному університеті.

«Create Ukraine» є спільною ініціативою Міністерства економіки України, литовської організації Central Project Management Agency та благодійного фонду KSE Foundation. Програма перейняла досвід проєкту «Kurk Lietuvai», який з 2012 року залучає до роботи в державних інституціях фахівців з досвідом, набутим за межами країни.

Ініціатива пропонує учасникам не лише професійний розвиток у сфері державного управління, але й доступ до тренінгів, воркшопів і сертифікаційної програми «Фахівець з питань взаємодії з владою (GR)» у Київській школі економіки від провідних фахівців у економічній сфері.

Мета «Create Ukraine» – дати учасникам можливості та інструменти для застосування своїх знань у впровадженні економічних реформ, реалізації урядових проєктів і втіленні власних ідей.  

У вересні учасники проєкту долучаться до діяльності дорадчо-консультативної команди при Міністерстві економіки України та впродовж 10 місяців працюватимуть разом з передовими експертами над економічними трансформаціями.

Програма ініційована ЄС, Міністерством закордонних справ Литви та Міністерством економіки України та співфінансована EU4Youth Programme, керується Central Project Management Agency. «Create Ukraine» реалізує KSE Foundation.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ