Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Латиніна: Мені соромно, що моя країна карає людей на 20 років за те, що вони є патріотами України

Кремль буде, мабуть, торгувати Сенцовим як заручником. Точно так само, як Кохвером і Савченко. Це те, що Кремль розуміє під міжнародною політикою - торгівля заручниками. Інші держави розуміють міжнародну політику інакше. І домовитися буде важко. Тому що інші держави вважають, що заручниками торгують терористи, а не цивілізовані держави.

Про це написала Юлія Латиніна на Ехо москви.

"Український режисер Олег Сенцов засуджений до 20 років колонії суворого режиму. Він визнаний винним у "підготовці терактів" у Криму.

Юлія Латиніна

- Я вважаю, що це безумство. Бо навіть якщо вірити версії звинувачення і вважати, що Сенцов разом з Кольченком, Афанасьєвим і Чирнієм брали участь у підготовці вибуху пам'ятника Леніна, який не вдався ... Ну і там ще офіс «Єдиної Росії», російської громади в Криму із збитком в 30 000 рублів ... то це важко кваліфікувати як теракти, бо під час цього не тільки ніхто не постраждав, але і мав постраждати.

Росія анексувала Крим, світ з цією анексією не згоден.

Мені особисто глибоко соромно, що моя країна карає людей на 20 років за те, що вони, не загрожуючи людським життям, залишалися патріотами України.

Кремль буде, мабуть, торгувати Сенцовим як заручником. Точно так само, як Кохвером і Савченко. Це те, що Кремль розуміє під міжнародною політикою - торгівля заручниками. Інші держави розуміють міжнародну політику інакше. І домовитися буде важко. Тому що інші держави вважають, що заручниками торгують терористи, а не цивілізовані держави".

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ