Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лавров заявив, що загострення війни на Донбасі "зруйнує Україну"

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що, у разі загострення конфлікту на Донбасі, Україна "буде зруйнована".

Про це інформує Deutsche Welle.

Таку заяву глава російської дипломатії зробив у четвер, 1 квітня, в інтерв'ю програмі "Велика гра" на "Первом канале" російського телебачення.

Він сказав зокрема:

"Ті, хто будуть намагатися розв'язати нову війну в Донбасі, - зруйнують Україну".

Лавров зауважив:

"За інформацією, яка зокрема у ЗМІ публікується, військові здебільшого розуміють згубність будь-яких дій щодо розв'язання "гарячого" конфлікту. Я дуже сподіваюся, що їх не будуть "під'юджувати" політики, яких, своєю чергою, буде "під'юджувати" Захід на чолі з США".

На думку Лаврова, нині виникло багато спекуляцій щодо документів, схвалених Верховною Радою України й підписаних президентом України Володимиром Зеленським.

Очільник МЗС Росії додав:

"Наскільки це відбиває реальну політику? І наскільки це має на меті розв'язання проблем Зеленського всередині країни з падінням рейтингу? Я не знаю, блеф це чи конкретні плани".

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, Президент України Володимир Зеленський відреагував на те, що Росія перекидає свою техніку до кордонів України

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ