Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ЛАЗ використовують для того, щоб збурити Львівщину напередодні президентських виборів

ЛАЗ використовують для того, щоб дестабілізувати ситуацію на Львівщині на передодні президентських виборів. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба ЛАЗу.
Зокрема, у повідомленні зазначено, що «30 червня відбулася провокаційна прес-конференція організована вільною профспілкою «Автобусобудівник» на чолі з головою профспілки Л.Присяжнюк та її куратора п.Соколова. Профспілки ЗАТ «ЗКТ» голова А.Лисак та Романом Паком колишнім працівником заводу, якому у свій час колектив ЛАЗу оголосив недовіру і який понад 10 років не відвідував завод.

Провокація полягала у тому, щоб через засоби масової інформації розповсюдити неправдиву інформацію і зірвати роботу підприємства (сьогодні працівники вийшли у повному складі на роботу).

Закиди, що лунали з вуст «правдолюбів» викликають здивування та обурення. Так Р.Пак розповів, що нібито завод ще з 2004 року не належить І.Чуркіну, демонструючи при цьому сумнівні постанови суду.

Питається чому тоді людина яка знає, що їй не належить підприємство продовжує вкладати в нього гроші?

За час приватизації, було вкладено 200 млн.грн., зроблено та впроваджено у виробництво 15 моделей автобусів і тролейбусів, чого не було за весь час існування заводу.

У підприємства є всі акти Державних перевірок, документи щодо судів та прав власності.

Керівництво розцінює це як провокацію проти керівництва та трудового колективу заводу, з використанням колишніх працівників заводу для дестабілізації у регіоні на передодні президентських виборів.
«ЛАЗ» був, є і залишиться гордістю не тільки Львова, а й усіх українських міст. І не дасть спаплюжити себе на користь будь яких політичних сил».

Додамо, що учора. 30 червня, на прес-конференції у Львові представники профспілок звинуватили теперішнього власника ЛАЗу в тому, що він незаконно приватизував підприємство і веде його до банкрутства.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ