Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лікарня і станція швидкої медичної допомоги внаслідок буревію залишилися без тепла й електрики

Внаслідок учорашнього буревію було знеструмлено електропідстанцію в Шевченківському районі, внаслідок чого призупинили роботу декілька котелень і без тепла залишилися 168 будинків, а також лікарня швидкої медичної допомоги і станція швидкої медичної допомоги. Про це сьогодні, 19 січня, на прес-конференції розповів начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петро Гребенюк.
За словами Петра Гребенюка, в лікарні швидкої медичної допомоги і станції швидкої медичної допомоги було запущено аварійний генератор, проведені відповідні роботи і до 8.30 електро- і теплопостачання було відновлено. Також внаслідок сильних вітрів було знеструмлено дитячну клінічну лікарню і пологовий будинок на Раппопорта. Значної шкоди зазнала лікарня Охматдит, зокрема, там частково було зірвано покрівлю.
По області було проведено силами МНС більше 100 виїздів, з них 35 – на загоряння сухої трави. На сьогодні знеструмлено 176 населених пунктів, з них 36 – повністю. Про це повідомив начальник управління рятувальних сил ГУ МНС у Львівській області Ігор Ущапівський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ