Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Лінійне управління на Львівській залізниці УМВСУ на транспорті провело операцію «Бомж»

З 28 до 30 січня 2006 року лінійним управлінням на Львівській залізниці УМВСУ на транспорті проводилася операція «Бомж» — про це «Гал-info» повідомила старший інспектор групи зв’язків з громадськістю лінійного управління на Львівській залізниці УМВСУ на транспорті Тетяна Маєр. За її словами, було опрацьовано 584 залізничні об’єкти (станції, вокзали).
«До операції були залучені в добу 537 людей, зокрема, блок міліції громадської безпеки, 214 працівників кримінального блоку, 32 працівників залізниці», — розповіла Тетяна Маєр.
Загалом по всіх об’єктах було доставлено 219 осіб без постійного місця проживання. У м.Львові затримано 25 осіб за бродяжництво, у Стрию — 22 особи. Як зазначила Тетяна Маєр, метою цієї операції є надання допомоги у зв’язку з погодніми умовами, зокрема, надання медичної допомоги, харчування.
Таких людей, за словами Тетяни Маєр, доставляють в приймальники-розподільники, а також беруть у них відбитки пальців з метою виявити, чи причетні ці люди до кримінальної відповідальності.
У результаті операції було виявлено, що дві особи перебувають у розшуку за скоєння злочину.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ