Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Ліжкова мережа Львівської області заповнена менш як наполовину

Для пацієнтів хворих на ковід в медичних закладах області підготували понад 3,5 тисячі ліжок. Станом на сьогодні заповненість ліжкової мережі становить 43, 1 %. Про це сьогодні під час брифінгу розповів керівник департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, -інформує 15 грудня пресслужба ЛОДА.
Фото ілюстративне

"Станом на ранок на стаціонарному лікуванні перебуває 1571 пацієнт з COVID-19, з них 140 людей в реанімаційному відділенні, 28 на апаратах ШВЛ. За попередню добу на стаціонарне лікування поступило 125 пацієнтів. Приблизно така кількість, від 100 до 120 людей, упродовж останнього часу  щоденно потребує стаціонарного лікування і госпіталізовуються в опорні заклади охорони здоров’я",- зазначив він.

На Львівщині підтверджено понад 54 тисячі випадків COVID-19

Найбільш завантаженими медичними закладами є Лікарня швидкої медичної допомоги. Тут станом на ранок перебуває 222 пацієнти. Також це Львівська обласна інфекційна лікарня - 123 пацієнти, Центр легеневого здоров’я – 162, Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн та репресованих – 140.

В розрізі районів найбільше осіб лікують у Стрийській міській лікарні. Тут є 75 пацієнтів. А також Новояворівській районній лікарні № 1 імені Юрія Липи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ