Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР дала дозвіл і далі користуватися перевантажувальною станцією на вулиці Північній

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради на позачерговому засіданні дав згоду товариству з обмеженою відповідальністю "АВЕ Львів" на використання майданчика на вулиці Північній для перевантаження та накопичення твердих побутових відходів. Компанія використовуватиме його ще 10 днів.
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо

Перевантажувальну станцію на вул. Північній повністю очистили від сміття

До виконавчого комітету звернувся директор компанії Олег Гайовишин. Він нагадав, що кілька днів тому перевантажувальну станцію на вул. Північній повністю очищено від сміття, яке лежало там упродовж кількох років. На майданчику здійснили дезінфекцію, його засипали відповідним ґрунтом.

Компанія знайшла нову ділянку, яку обладнала для перевантажувальної станції, однак мешканці населеного пункту, в якому запланована станція, проти її діяльності. Зараз адміністрація «Аве Львів» проводить переговори із місцевими мешканцями.

"Звертаємось із листом, бо якщо не використовувати перевантаження, а працювати прямими рейсами, проблема вивезення сміття зі Львова не буде вирішуватись, ми знову отримаємо сміттєвий колапс. Не хотілось би до цього допустити. Тому звертаємось до виконкому підтримати наше прохання і дати нам 10 днів – резерв часу, щоб знайти нову ділянку для перевантаження", - висловився Олег Гайовишин.

Він розповів, що, крім ділянки біля Львова, товариство розглядає ще кілька варіантів розташування перевантажувальної станції. Однак та, яку вже облаштували, зробивши там бетонне покриття, заїзди та огорожу, підходить найкраще. Як зазначив Олег Гайовишин, населений пункт, до якого вона належить, є у межах 20 км від Львова і земельна ділянка є у приватній власності.

Рішення виконкому зобов’язує ТзОВ «Аве Львів» вжити усіх необхідних технічних, інженерних та інших заходів щодо недопущення скупчення птахів на вулиці Північній, 1, а також здійснювати там перевантаження відходів, зібраних виключно з адміністративної території Львова. 

Після завершення терміну дії цього рішення у триденний термін планують привести територію на вулиці Північній у приданий для використання стан.

Юлія Улинець, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ