Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР оскаржить постанову суду про вивіски

Юридичний департамент Львівської міської ради готує апеляційну скаргу на постанову Львівського окружного адміністративного суду, якою визнано протиправним та скасовано рішення виконавчого комітету Львівської міської ради № 1025 від 11.11.2016 «Про затвердження Порядку розміщення малих архітектурних форм (вивісок) у м. Львові». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Постанову оскаржуватимуть, бо вона є протиправною, повідомили в ЛМР. 

Так, у 2016 році виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив «Порядок розміщення малих архітектурних форм (вивісок) у м. Львові», яким визначив загальні вимоги до вивісок: їх розміри, матеріали, колір, стилістику, техніку безпеки, освітлення тощо, встановлював чіткий і прозорий механізм їх розміщення на фасадах будівель і процедуру їх демонтування. Це надавало можливість впорядкувати розміщення вивісок, не допускало перенасичення фасадів будівель міста конструкціями, сприяло збереженню автентичності пам’яток архітектури та історичного середовища загалом.

Зазначимо, що з початку року у Львові працівники відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» демонтували близько 400 зовнішніх рекламних конструкцій та понад 200 вивісок, які були розміщені незаконно, або термін дії дозволів на розміщення яких уже вийшов і не був продовжений. Також з понад 100 вивісок зі словом «алкоголь»  працівники КП «Адміністративно-технічне управління» з 28 березня демонтували 71 вивіску, а також 6 рекламних конструкцій алкоголю за 38 адресами у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ