Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛМР виділить 2 мільйони гривень на облаштування туалетів в пункті пропуску «Краківець»

Депутати ЛМР погодилися виділити 2 мільйони гривень субвенції для облаштування пункту пропуску «Краківець», зокрема для маломобільних груп.

Таке рішення вони підтримали під час засідання комісії фінансів та планування бюджету. 

Кошти будуть спрямовані на матеріально-технічне забезпечення Львівської митниці для покращення соціальної інфраструктури міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Краківець». 

Мова йде про облаштування місць перебування осіб з інвалідністю, крім цього є потреба в облаштуванні кімнати матері і дитини, місць для очікування водіїв та пасажирів автобусів, укомплектування санітарно-гігієнічних кімнат тощо. 

«Насправді зараз на «Краківці» є погані умови для перебування пасажирів, зокрема для маломобільних груп. Нам потрібно їх покращити і облаштувати. Ми знаємо, що саме цим пунктом пропуску користується багато львів’ян, які перетинають кордон, в тому числі у медичних цілях – для лікування та реабілітації. Тут мова йде про безбар’єрність і звичайний комфорт людей, які в тому числі пересуваються на кріслах колісних», - прокоментувала голова бюджетної комісії, депутатка Наталія Шелестак. 

Окрім того, комісія погодила виділення додаткових коштів із бюджету розвитку Львівської громади в сумі 7 300 000 грн як субвенцію державному бюджету для капітального ремонту інженерних мереж та облаштування безбар’єрного доступу до лікувальних корпусів Військово-медичного клінічного центру Західного регіону на території військового містечка № 60, що на вулиці Личаківська, 26 у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ