Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНУ ім. І. Франка став повноцінним асоційованим партнером Альянсу європейських університетів

Львівський національний університет імені Івана Франка став повноцінним асоційованим партнером Альянсу європейських університетів. Відповідний Меморандум підписали сьогодні ректори восьми вищих навчальних закладів Європи.
фото - пресслужба Лвьівської ОВА

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Європейський кампус університетів (EC2U) - це мультикультурний і багатомовний Альянс, що складається з 7 давніх університетів із чотирьох різних регіонів Європейського Союзу. Він представляє спільноту зі 160 тисяч студентів.

"Наш університет, як один з найстаріших ВНЗ України послідовно веде активну діяльність, перебуваючи в системі саме європейської освіти, науково-культурного середовища Європи. Ця особливість є додатковим свідченням великих перспектив нашої спільної роботи в межах Альянсу. На головному корпусі нашого університету можна прочитати: "Освічені громадяни – окраса Батьківщини. Університетська спільнота наполегливо працює над втіленням цієї ідеї. На сьогодні ЛНУ співпрацює з понад 250 міжнародними освітніми та науковими установами з 50 країн світу. Особливо важливу роль у цій комунікації відіграють програми подвійного диплома з європейськими університетами. На такі програми ми щиро розраховуємо завдяки інституціями Альянсу", - наголосив ректор ЛНУ імені Івана Франка Володимир Мельник.

Альянс європейських університетів ставить перед собою такі завдання:

  • Забезпечити високу якість освітнього процесу;
  • Досягти найвищих стандартів наукових досліджень та інновацій;
  • поглибити інтеграцію університетів у світовий освітній та науковий простір;
  • створити сучасну інформаційно-комунікаційну та соціальну інфраструктуру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ