Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛНУ відвідала делегація з Хорватії

9 травня 2023 року Львівський національний університет імені Івана Франка відвідала делегація Пули, яку очолював мер хорватського міста Філіп Зорічич.

В рамках перебування в Університеті представники влади Пули зустрілися з Ректором Володимиром Мельником, проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Сергієм Різником та науковцями кафедри слов’янської філології Людмилою Васильєвою і Мар’яною Климець. До зустрічі доєдналася і Надзвичайний та Повноважний Посол Хорватії в Україні Аніца Джамич.

Під час діалогу Володимира Мельника і Філіпа Зорічича йшлося про пріоритетні напрями налагодження співпраці у сфері освіти, науки та культури між Львівським національним університетом імені Івана Франка, Пульським університетом Юрая Добрая і громадою хорватського міста загалом.

«Ваша моральна, матеріальна та політична допомога Україні у час нашої боротьби проти російського агресора є надзвичайно цінною для нас. Однозначність і солідарність, яку демонструє хорватський народ у своїй підтримці України, відкриває перед нами нову сторінку багатовимірної співпраці, одним з головних напрямів якої, безумовно, буде поглиблення наукової, освітньої та культурної взаємодії», – наголосив Володимир Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ