Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

ЛОР затвердила директора Львівського центру радіаційного захисту

Сьогодні, 11 лютого, Львівська обласна рада затвердила на посаду директора КЗ ʺЛьвівський обласний спеціалізований центр радіаційного захисту населенняʺ Тетяну Пошивак.
Тетяна Пошивак

Вона представила на розгляд депутатів програму розвитку установи на короткострокову та довгострокову перспективу.

Відтак після рішення сесії облради з нею укладуть контракт терміном на 5 років. 

Довідково:

Пошивак Тетяна Петрівна 1953 р.н., громадянка України; повна вища освіта за спеціальністю ʺЛікувальна справаʺ. З 2008 року і до тепер працює на посаді керівника центру радіаційного захист населення. За період роботи значно покращила матеріально-технічну базу центру, налагодила тісну співпрацю з громадськими Чорнобильськими організаціями ʺСоюз Чорнобиль Україниʺ, Інваліди Чорнобиляʺ. ʺВетерани Чорнобиляʺ. ʺМатері Чорнобиляʺ ʺДіти Чорнобиляʺ. ʺПолин Чорнобиляʺ. ʺПоклоніння Чорнобиляʺ. ʺВсеукраїнська спілка ліквідаторів інвалідів ʺЧорнобиля-86ʺ та іншими ГО. Створила громадську консультативну наглядову раду в склад якої входять громадські чорнобильські організації, юристи та ЗМІ. Запровадила щорічне анонімне опитування пацієнтів щодо якості і доступності медичної допомоги та дотримання медперсоналом в роботі принципів етики і деонтології. Запроваджено бригадні виїзди в райони і міста області для медичних оглядів постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС. Створено кабінет ʺХірургії одного дняʺ. Загальний стаж професійної діяльності –  49 років.

Нагороджена численними грамотами і нагородами: у 2009 році нагороджена державною нагородою медаллю ʺЗа врятоване життяʺ, у 2011 році присвоєно почесне звання ʺЗаслужений лікар Україниʺ, у 2017 році - колектив отримав відзнаку ʺЗа жертовну працюʺ, відзначена подякою Міністерства соціальної політики за вагомий внесок у наданні медичної і соціальної допомоги постраждалим,  Пам'ятною відзнакою медаллю Національної гвардії України, організації ʺСоюз Чорнобиль Україниʺ, у 2018 році комісією МОЗ України центр визнано найкращим закладом в Україні по наданню медичної допомоги постраждалим внаслідок аварії на ЧАЕС, також  відзначена грамотою обласної державної адміністрації; грамотою департаменту охорони здоров'я і обласної організації профспілки охорони здоров'я; у 2019 році до Дня ліквідатора колектив відзначено подякою Всеукраїнської асоціації ʺАфганці Чорнобиляʺ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, Юрій Вендзілович очолив львівський ендокринологічний центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ