Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЛОВА підписала меморандум з БФ «Відродження захисників України»»

Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
Фото: Львівська ОВА
1/2
Напередодні, 21 травня, Львівська ОВА підписала меморандум з благодійною організацією «Благодійний фонд «Відродження захисників України»». Про це повідомили у Львівській ОВА.

Меморандум про співпрацю має на меті об'єднати зусилля сторін для надання комплексного пакета медичних та психосоціальних послуг.

Ці послуги спрямовані на підтримку:

  • Захисників та Захисниць України;

  • Ветеранів;

  • Військовослужбовців;

  • Внутрішньо переміщених осіб;

  • Членів їхніх сімей.

Співпрацюватимуть у таких напрямах:

  • Реабілітація;

  • Соціальна допомога.

Також проводитимуть адаптацію:

  • Військовослужбовців;

  • Ветеранів;

  • Людей з інвалідністю.

«Фонд  «Відродження захисників України» опікується NextStep Ukraine в Ірпені та у Львові і ще з 2015 року допомагає проходити реабілітацію нашим воїнам. Команда фонду – дуже ідейні люди, які допомагали тим, хто першим пішов в АТО та ООС, сформувавши кістяк нашої сучасної армії, і з новою силою допомагають відновитися нашим воїнам, які постраждали, захищаючи нашу державу під час повномасштабної російсько-української війни.

Воїни, які проходять реабілітацію у NextStep Ukraine у Львові, також є активними учасниками «Ліги Нескорених» – нашого обласного проєкту спортивних можливостей для військових і ветеранів. Цей проєкт через спорт та активні тренування допомагає ветеранам відкривати внутрішню силу для нових щоденних перемог», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Зокрема, очільник області наголосив, що відтепер зусиллями Львівської ОВА та БФ «Відродження захисників України» більше наших Захисників та Захисниць зможуть пройти якісне відновлення.

Від грудня минулого року, відколи запрацював NextStep Ukraine у Львові, тут пройшли реабілітацію понад 50 захисників.

«Наш Центр надає широкий спектр послуг, спрямованих на підтримку військовослужбовців та членів їхніхсімей. Доступні послуги, які можна отримати: фізіотерапія, реабілітація, ерготерапія та масаж. Всі послуги для військових надаємо безкоштовно. Зокрема, для хлопців, які приїхали з інших міст, пропонуємо безкоштовне проживання та харчування. Також ми співпрацюємо з військовим хабом, який надає допомогу в адаптації, а ми забезпечуємо реабілітацію. Ця співпраця дозволяє нам надавати комплексну підтримку військовослужбовцям та членам їхніх сімей, які потребують допомоги», – зазначила директорка благодійної організації «Благодійний фонд «Відродження захисників України» Тетяна Грубенюк.

Для проходження реабілітації необхідно заповнити заявку на сайті.

Довідково:

Благодійний фонд «Відродження захисників України» працює з 2015 року. Фонд створила уродженка Ірпеня Ірина Дісіпіо-Ващук, щоб підтримати українців. Основними напрямами роботи є безкоштовне протезування та медична реабілітація військовослужбовців у медичному центрі реабілітації NextStep Ukraine. У центрі надають допомогу тим, хто має нейротравми, травматичні ампутації, кульові та мінно-вибухові поранення, порушення опорно-рухового апарату.

NextStep Ukraine має унікальне в Україні обладнання для електростимуляції, зокрема, нижніх кінцівок, імітації ходи, яким користуються пацієнти з нейротравмами в США протягом останніх 15 років.

У NextStep Ukraine на безкоштовній основі військові отримують висококваліфіковану реабілітацію із комфортним проживанням, яким забезпечує Центр.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ