Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ЛОВА та Національна сервісна служба співпрацюватимуть у галузі соцзахисту населення

Під час зустрічі обговорили питання співпраці між Нацсоцслужбою та ЛОВА у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей та дотримання законодавства, а також здійснення державного контролю.
Фото: ЛОВА

Про це інформує пресслужба ОВА.

«Головна мета діяльності державного органу полягає в тому, щоб здійснювати державний контроль за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальних послуг та наголосив на пріоритеті захисту прав дітей», — зазначив Василь Луцик.

Максим Козицький висловив подяку гостям за візит, та зазначив, що в області наразі перебуває велика кількість ВПО, а також існує потреба в спільній координації у сфері соціального захисту населення.

«Станом на зараз в області офіційно зареєстровано близько 250 тисяч ВПО. Упродовж всього часу, поки триває повномасштабна війна, ми намагаємося дати людям комфортні умови проживання, соціальний захист, медичні послуги, в тому ж числі усім, хто постраждав від російської агресії та потребує фізичної та психологічної реабілітації», — сказав очільник області.

За результатами зустрічі Нацсоцслужба та Головне управління НСССУ у Львівській області домовились про необхідність залучення до обласних проєктів, що спрямовані на реалізацію головних аспектів соціального захисту населення та дотримання прав дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ