Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Льовочкін запропонував Януковичу повторити свої звинувачення у Києві

Льовочкін запропонував Януковичу повторити свої звинувачення у Києві, - Українська правда.

Депутат від "Опозиційного блоку" і колишній голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін вважає, що встановлювати винних у злочинах на Майдані має слідство, а не екс-президент Віктор Янукович.

Про це йдеться у прес-релізі фонду "Нова країна", який очолює Льовочкін.

"Всіх винних і причетних до розгону студентів на Майдані 30 листопада і до всіх наступних кривавих злочинів на вулицях Києва встановить українське слідство, а не колишній президент, який втік, покинув країну, своїх виборців, фракцію в парламенті та партійців-соратників", – заявив він.

Льовочкін додав, що причиною студентського протесту була відмова Януковича від євроінтеграції. Екс-глава канцелярії вважає, що його колишній начальник "намагався вкрасти мрію мільйонів українців" і це було однією з головних його помилок.

"Якщо колишній президент упевнений у своїй невинуватості, нехай приїде до Києва і розповість суспільству та слідству свою версію про те, за чиєю вказівкою діяло керівництво РНБО і МВС, коли розганяло студентський майдан", – сказав він.

"Взагалі, у мене немає прямих доказів, але є вагомі підстави підозрювати, що всі звинувачення Януковича — це казки з політичного склепу", – додав Льовочкін.

Як відомо, у інтерв’ю російським ЗМІ Янукович заявив, що рішення розігнати Майдан 30 листопада приймав Льовочкін.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ